Koulutettu SKY-kosmetologi Orimattilassa

Monipuoliset hoidot kaikenikäisille asiakkaille, myös miehille 

Soita ja varaa aika Kasvohoidot ammattitaidolla Kauniit kädet ja jalat Ripsien värjäys hellävaraisesti Karvanpoisto

Kasvohoito & ihonpuhdistus – ihana, säteilevä iho

Palveluihini kuuluvat niin kasvohoidot kuin erikoiskasvohoidot, joita on tarjolla erilaisiin iho-ongelmiin. Esimerkiksi kuivalle, ikääntyvälle, rasvoittuvalle ja nuorelle iholle löytyvät omat, yksilölliset kasvohoitonsa, jotka voi räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho voi paremmin ja on kirkkaampi sekä pehmeämpi. Sarjahoidoilla saadaan entistäkin parempia tuloksia, kun ihoa hoidetaan säännöllisesti. Annan myös hyödyllisiä vinkkejä juuri sinun ihosi kotihoitoon.

Jalkahoidot ja käsihoidot asiantuntemuksella

Käsien ja jalkojen iho joutuu päivittäin kovaan rasitukseen. Erityisesti talvisaikaan kylmä tuuli ja pakkanen koettelevat käsiä ja jalat piileskelevät talvikenkien uumenissa. Jalkahoito toteutetaan asiantuntevasti ja asiakkaan tarpeen mukaan, kosmetologin tekemä käsihoito kaunistaa kädet.

Ripsien ja kulmien värjäys - luonnollisella tavalla lumoava

Useimmille meistä ei valitettavasti ole suotu luonnostaan tummia, tuuheita ja kaartuvia ripsiä tai kulmia. Siksipä ripsien ja kulmien värjäys sekä myös ripsien kestotaivutus ovat näppäriä palveluita, joilla saat luonnollisesti korostettua ripsiä sekä kulmia. Näytät aina huolitellulta myös ilman meikkiä, ja aamurutiinit sujuvat nopeammin.

Karvanpoisto - sileyttä & sametinpehmeyttä

Ihokarvojen poisto on vaivan arvoista, kun iho tuntuu karvanpoiston jälkeen ihanan sileältä. Kauneushoitolassa kosmetologin tekemä karvanpoisto vahalla on kivuton, ellet ole aivan erityisen herkkä. Vahatessa ihokarvat pois, ne kasvavat ikävästi pistelevän sängen sijaan pehmeinä ja säännöllisesti vahatessa niiden kasvu jopa heikkenee. Ihokarvat voi vahata esimerkiksi sääristä, kainaloista, käsivarsista, bikinirajalta sekä ylähuulesta.